Bedrijfsuitje / teambuilding

Tom van der Spek

Voor een geslaagd bedrijfsuitje in Rotterdam en omgeving kan je blind vertrouwen op Blind Experience. Blind Experience is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op communicatie, bewustwording en blind vertrouwen; dat daaraan in het bedrijfsleven een gebrek is kwam pijnlijk aan het licht in de periode dat het zicht van Tom afnam. Die ervaring loopt als een rode draad door het aanbod van Blind Experience, vandaar dat de workshops draaien om communicatie, bewustwording en blind vertrouwen.

Teambuilding, bedrijfsuitje of workshop

De activiteiten kennen een opbouw en beginnen om het ijs te breken bijna altijd met communicatie. Bijvoorbeeld door de koppeling van blinden met zienden, zo ontstaat
vertrouwen bij het volgen van verbale aanwijzingen. Bewustwording volgt bij simpele oefeningen als tandpasta op een tandenborstel zien te smeren of hagelslag op een boterham sprenkelen. Vertrouwen uit zich vooral in lastige situaties zoals buiten lopen. Zulke activiteiten zijn uit te breiden tot een volledig dagprogramma. Voor het samenstellen van programma’s op maat werkt Tom samen met ervaringsdeskundigen:

Tim in ’t Veld

Als een activiteit op locatie plaatsvindt, verzorgt Tim in ’t Veld de voorverkenning. Tim reist met een zeer beperkt zicht en veel navigatie-apparatuur Europa rond. Als ondernemer adviseert hij overheid en bedrijven rondom toegankelijkheid van websites en is hij betrokken bij
ontwikkeling en verkoop van innovatieve hulpmiddelen. Tijdens het te boeken evenement kan hij u op een leuke manier laten ervaren hoe toegankelijk uw site eigenlijk is, of een uitdagende navigatie challenge organiseren. Tim zijn expertise is een gedegen aanvulling op uw bedrijfsuitje in Rotterdam en omgeving.
– Dit onderdeel duurt ongeveer 1 uur.

Amany Shalha

Shalha kreeg haar visuele beperking op haar zesde. Ze moest meerdere operaties ondergaan, maar door een fout van de artsen werd ze op veertienjarige leeftijd volledig blind. Na een studie Engelse taal en literatuur aan de universiteit van Damascus werd ze tolk. Nadat de situatie in Syrië verslechterde is ze met haar broer en zus met een bootje de Middellandse Zee overgestoken. Via Griekenland en Macedonië belandde ze in 2015 in Nederland. Amany is nu gerechtstolk. Tijdens uw evenement kan zij haar inspirerende verhaal delen en de groep op een leuke manier begeleiden.
– Dit onderdeel duurt ongeveer 1 uur.

Floris Hessing

Floris kreeg op oudejaarsdag 2020 de diagnose MS. In zijn voorstelling ‘Ik vertel het zo’ die hij op het  Cameretten festival speelde, vertelt hij over de stijd en wat de diagnose met hem deed. Hoe lastig het voor hem was om de diagnose te ontvangen maar erger nog, hoe vertelt hij dit aan zijn familie en vrienden. Een Master of ceremonies warmt het publiek op.
– Deze aanvulling op het programma duurt 2 uur.

Robbert Charoe

De voorstelling ‘Met 1 been uit bed’ speelde Robbert op het Cameretten festival 2021. De voorstelling loopt over van humor en zelfspot… wanneer Robbert uit de narcose wakker wordt is hij blind en zijn been kwijt! Wat doet dit met hem en hoe verandert dit zijn hele leven? Robbert
haalde de halve finale op het Leeuwarder cabaret festival. Hij is ook bedenker en host van de Blind Vertrouwen Podcast en werd daarmee finalist op het podcast festival 2021 in de categorie beste talkshow.
– Totale duur ongeveer 1 uur.

Neem contact op voor het samenstellen van uw evenement.