Bedrijfsuitje / teambuilding

Tom van der Spek

Voor een geslaagd bedrijfsuitje in Rotterdam en omgeving kan je blind vertrouwen op Blind Experience. Blind Experience is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op communicatie, bewustwording en blind vertrouwen; dat daaraan in het bedrijfsleven een gebrek is kwam pijnlijk aan het licht in de periode dat het zicht van Tom afnam. Die ervaring loopt als een rode draad door het aanbod van Blind Experience, vandaar dat de workshops draaien om communicatie, bewustwording en blind vertrouwen.

Teambuilding, bedrijfsuitje of workshop

De activiteiten kennen een opbouw en beginnen om het ijs te breken bijna altijd met communicatie. Bijvoorbeeld door de koppeling van blinden met zienden, zo ontstaat
vertrouwen bij het volgen van verbale aanwijzingen. Bewustwording volgt bij simpele oefeningen als tandpasta op een tandenborstel zien te smeren of hagelslag op een boterham sprenkelen. Vertrouwen uit zich vooral in lastige situaties zoals buiten lopen. Zulke activiteiten zijn uit te breiden tot een volledig dagprogramma. Voor het samenstellen van programma’s op maat werkt Tom samen met ervaringsdeskundigen:

Neem contact op voor het samenstellen van uw evenement.